Aquest projecte està impulsat per GAIA Tarragona, l’Associació Grup Acollides i Adopcions d’ Animals Tarragona amb l’objectiu transversal d’implicar a totes les associacions que lluiten pels gats del carrer de Tarragona i aposten pel #sacrificicero . GAIA Tarragona  és una associació independent per a la Defensa i Protecció Animal sorgida de la mala experiència dels seus membres durant anys com a voluntaris a la protectora d’animals de la ciutat . Després de veure i experimentar la realitat en aquest centre , un conjunt de voluntaris va decidir tirar endavant aquesta iniciativa que aposta pel sacrifici zero , i principalment treballa per aconseguir l’adopció i acollida de gossos i gats , evitant que els animals abandonats hagin de passar per aquestes instal · lacions amb el ” desgast ” que suposa per a ells .561575_294343257346289_1428513043_n

Les cases d’acollides són la base del nostre projecte . Són elles les que s’ocupen de l’animal fins que l’Associació li troba un adoptant adequat . Les cases d’acollida tenen l’oportunitat d’ajudar l’animal en la seva socialització i convivència . Expliquen en tot moment amb la supervisió i suport de l’Associació , amb qui signarà un ” contracte d’acollida” per a garantia de la casa , l’animal i l’Associació . GAIA Tarragona valora totes les cases d’acollida per assegurar que l’animal estarà en les millors condicions a l’espera d’una llar definitiva .

En GAIA Tarragona busquem l’ adoptant adequat per a cada gos / gat tenint en compte les seves singularitats . Per això , prèviament fem una valoració sobre la idoneïtat de l’adoptant . Un cop feta aquesta valoració , amb resultat favorable , se signa un “contracte d’adopció ” per assegurar-nos que l’animal estarà en les millors condicions possibles . L’Associació també té com a objectiu ensinistrar i socialitzar els animals per fer-los aptes per l’adopció.

www.gaiatgn.com

10156033_676358032478141_6800429723221475844_n