COM A VOLUNTARI

Gats Tarragona control de colònies
Gats Tarragona control de colònies

Vols implicar-te en el projecte de protección i ajuda dels gats del carrer? Vols aportar part del teu temps treballant pels Drets Animals? Vols ajudar a que la societat tingui major sensibilitat amb els gats abandonats i de les colònies de Tarragona? Busquem persones “alimentin, se’n cuidin de les colònies, els mediquin i condicionen els seus espais per millorar la seva qualitat de vida.
Necessitem del seu compromís per seguir les directrius del projecte i que aquest sigui un èxit.

Contacta amb nosaltres a través de gaiatgn@gmail.com i t’informarem

SENT CASA D’ACOLLIDA POST-OPERATORI O CASA MAINADERA
661b5895c92eed95582aa550d137ba0c Necessitem cases d’acollida per aquells gatets que necessitin recuperar-se d’alguna ferida o millorar la seva salut mitjançant un tractament. Després els retornarem sans a les seves colònies recuperant la força i la salut per continuar visquent.

També necessitem cases mainaderes que puntualment acollin els cadells rescatats que han perdut la seva mare o bé necessiten recuperar-se.

 

 

 

 

APADRINANT UNA COLÒNIA  O REALITZANT UNA APORTACIÓ:
Per poder continuar treballant necessitem recursos econòmics i totes les aportacions per petites que siguin seran de gran utilitat per tal de continuar esterilitzant i protegint els gats de la ciutat de Tarragona. Per només 6 euros al mes pots apadrinar una colònia de gats del carrer i ajuar-nos a continuar esterilitzant, alimentant-los o curar-los. Si vols apadrinar, escriu a: gaiatgn@gmail.com

També pots realitzar una aportació indicant en el concepte ESTERILITZACIÓ PROJECTE GATS URBANS DE TARRAGONA al número de compte de GAIA Tarragona. Gràcies!

IBAN ES13 2100 4748 4101 0030 1337
1794774_580536948726917_6448463713849305317_n

DONACIÓ DE PRODUCTES VETERINARIS, MATERIAL I PINSO

GAIA Tarragona
GAIA Tarragona

A vegades acumulem medicamentes dels nostres peluts, bé perquè se’ns van i creuen el pont de l’arc de Sant Martí o bé perquè es curen i ja no els necessiten.
Creiem que pot ser útil per les cuidadores de les colònies i els voluntaris que aquell que tingui medicaments que ja no usa els doni i poguem aprofitar-los. Ens és de molta utilitat productes en condicions per desparasitar als gats de carrer de manera interna i externa per exemple o per tractar un refredat. Qualsevol donació d’aquests productes en les condicions adeqüades és vital.

També transportins i pinso per poder alimentar les colònies en condicions òptimes, se’n gasta molt de pinso!!

Si vols ver una donació, només escriu-nos a gaiatgn@gmail.com

AJUDANT-NOS A BUSCAR FONS

n_betis_varios-45768Saps fer coses d’artesania, ets músic, tens alguna habilitat especial podries organitzar alguna activitat solidària per ajudar-nos a recollir fons. Creiem que això és un projecte de ciutat, tots hem de participar i implicar-nos, si se t’acut com ajudar-nos estarem encantats i il.lusionats d’escoltar-te! Només cal que ens ho proposis!