HdVZuSl6MghODmkxBfeGz-Ctn8GP3JDgUX2B9kOwltI,NmIjVHun6w55_ian61zg_bZ1MAhwS7zJ5TzG17-ktgkLa Diputació de Tarragona ha donat 2.852 euros a l’Associació GAIA Tarragona. Aquesta subvenció anirà destinada íntegrament a les despeses veterinàries dels animals que rescatem com analítiques, proves veterinàries, medicaments, esterilitzacions, alimentació… GAIA Tarragona impulsa  campanyes de concienciació i educació per la tinença responsable d’animals i per informar sobre el projecte de protecció i control de gats urbans de la ciutat de Tarragona.La Diputació de Tarragona dona suport al treball que realitza l’Associació GAIA Tarragona amb aquesta subvenció que permet afrontar una part de les despeses a les que hem de fer front.

El suport de la Diputació de Tarragona anirà destinat a col.laborar en els casos d’animals que recollim i recuperem directament dels nostres carrers. També en col.laborar amb el Projecte CES dels gats que viuen als nostres carrers. Aquest nou model impulsat a Tarragona  per primera vegada de manera pionera per l’associació GAIA Tarragona està donant bons resultats malgrat queda molt a fer.  Després de dos anys treballant en esterilitzar els gats de la ciutat, en determinats punts es comencen a veure els resultats positius d’aquesta política ética i sostenible que també beneficia la imatge de la nostra ciutat.

Per aquest motiu, hem de continuar, la nostra ciutat no es pot quedar enrere en aquesta matèria i continuar utilitzant els diners públics en recursos no sostenibles. Hem de continuar desenvolupant i aplicar el model que s’està aplicant a ciutats de referència com Roma, Estambul, Londres

L’existència de colònies de gats no controlades suposa una despesa per a les administracions que podria ser molt menor si , en comptes d’intentar eradicar , es gestionessin mitjançant l’esterilització . Sense una gestió adequada , la convivència entre gats i persones pot ser difícil , especialment en zones de gran massificació urbana . La gestió adequada ha de contemplar l’esterilització , però també la formació dels alimentadors i voluntaris que tenen cura dels gats.

 

Anuncios