11755841_830920933688516_2929491965368171098_nAvui hem signat el conveni amb l’Ajuntament de Tarragona per continuar protegint els gats de la ciutat i evitar que siguin capturats com es feia abans de manera sistemàtica per anar a parar a una gàbia o acabant sent sacrificats. Portem poc més d’un any i mig amb aquest projecte i queda moltíssim per fer però hem aconseguit molt, poc a poc donem a conèixer que els gats nascuts al carrer (és a dir no domèstic) mereixen un tracte de respecte i consideració, tenen el dret de viure a la seva colònia de manera digna sense por a ser capturats.

Amb aquest conveni promovem el sistema CES de Captura, Esterilización i Soltar per tal de controlar i protegir els animals. A dia d’avui, durant el que portem de 2015, gràcies a la feina imprescindible de voluntaris i cuidadors, hem esterilitzat 59 gats (108 des del començament del Projecte Gats Urbans al 2014), moltíssims més dels previstos al conveni i assumits íntegrament per la nostra associació gràcies al suport de socis i activitats solidàries. Per això és vital que ens doneu suport, per continuar avançant!!

L’Ajuntament de Tarragona vol donar continuitat a aquest projecte pioner a la nostra ciutat donat que veu és el camí per abordar la problemàtica que es generava amb els gats del carrer, per això hem traslladat a la regidora actual la urgent necessitat de que donin un major suport al projecte que a dia d’avui queda pràcticament aturat per manca de recursos per continuar treballant durant l’any 2015. Queda molt a fer, tenim moltes dificultats, però no deixarem d’insistir i lluitar per extendre la protecció dels gats de carrer. Aprofitem per reconèixer la feina tan valuosa de voluntaris i cuidadors implicats en la millora de la seva situació perquè aquest projecte és la suma de la feina de tots.
Recordem però que parlem de gats ferals i que un gat domèstic no sobreviu mai a una colònia. L’abandonament al carrer és un delicte recollit al codi penal.

Anuncios