Jolie, coneguda per la seva alimentadora com ‘Tremenda’ és una preciosa gateta tricolor que viu al carrer des de fa temps com tants i tants gats, darrera dels seus ulls, hi ha un animal que sent, que  passa por, que s’alegra quan veu a la seva alimentadora, que té els seus propis interessos, de viure amb dignitat i de ser respectada. Ahir les seves cuidadores la van poder portar a esterilitzar, en el marc del projecte que impulsem. A més, la vam desparasitar, millorant així les seves condicions actuals de salut!

Gata esterilizada Tarragona
Gata esterilizada Tarragona

Potser durant molt de temps, els gats de carrer han estat ignorats però, tot i que estem en una fase molt inicial encara, hi treballarem perquè ells siguin respectats, i potser d’aquí uns anys tindrem una ciutat molt més civilitzada. Us ho podeu imaginar? Nosaltres sí, per la Jolie (la Tremenda) i tots els que ara mateix no tenen cap tipus de protecció ni consideració.

Les portes del nostre projecte estan obertes a aquelles persones que vulguin o puguin ajudar-nos de diferents maneres, totes necessàries!

Anuncios