Gateta esterilitzada a Tarragona
Gateta esterilitzada a Tarragona

GAIA Tarragona ja està esterlitzants alguns gatets pel seu posterior retorn al carrer. No volem més captures!! Promovem l’esterilització com alternativa. Amb l’esterilització, la colònia s’estanca el nombre de gats, millora el seu estat de salut i s’eviten sorolls als veïns com el que es deriva del celo. La captura dels gats de carrer no és sostenible. Es tracta d’una despesa pública diària i poc productiva i per descomptat poc ètica si implica el sacrifici. A les zones on s’han capturat i/o sacrificat gats , les colònies tornen a sorgir amb rapidesa . Malauradament, esterilitzem poc a poc perquè els nostres recursos són molt limitats.

El #protectegatsurbans_tgn promou l’esterilització per dos motius , el primer perquè altres gats errants colonitzen la zona amb facilitat al no trobar gats que defensin aquest territori . I segon , perquè encara hàgin capturat molts gats en una zona , n’hi ha prou amb una sola parella perrepoblar ràpidament el lloc .

GAIA Tarragona vol la protecció i la defensa dels drets dels gats del carrer, millorar les seves condicions. Hi ha molt a fer i tot just comencem. Ens falten mitjans per afrontar a aquest repte que mai s’ha desenvolupat a la nostra ciutat (excepte colònies puntuals per particulars). Continuem necessitant més implicació de l’administració però també us necessitem a vosaltres. Quanta més ajuda tinguem, més podrem fer, més animals podrem ajudar. Aquest camí que estem iniciant no es gens fàcil, per això esperem trobar molta gent que ens doni suport i li importin els gatets que viuen al carrer de la nostra ciutat. Esperem explicar-vos moltes històries i els petits passos del projecte. Si vols ajudar, escriu-nos! gaiatgn@gmail.com

Anuncios